SPREMENIMO OGLAŠEVANJE V PROFIT

Ne , ne upravljam samo vaših oglaševalskih računov – vstopam z preverjenimi tržnimi strategijami, primernimi platformami, preizkušenimi lijaki in storitvami, s katerimi vam pomagam rešiti vaše največje izzive in doseči cilje.

Google ads

Bodite tam, kjer so vaše potencialne stranke, z oglasom in ponudbo, ki jo iščejo. Oglaševanje na Google Ads izvajam na  Search / Display / Shopping/ YouTube-u. To so vse uspešni načini s katerimi lahko dosežemo vaše ciljno občinstvo. Sam sem specialist za Google oglase in sem v 2 letih že porabil blizu 300.000 € in pri tem ustvaril več milijonov evrov prodaje v različnih branžah.

1

Skupaj ustvarimo persono in marketinški lijak

Vašim strankam, dodamo podatke, ki ustvarijo persono. Nato začrtamo njim prilagojen lijak, da bo pot od prve privlačnosti, do pridobitve kontakta potekala gladko.
2

Lead generation

V konkurenčnem okolju so kvalitetni kontakti nujni. Sledi ustvarjanje vsebin (HVCO) in pristajalnih strani ter izbor pravilnih platform.
3

Lead Nurtoring

Ustvarimo avtomatizirana sporočila, ki ustvarijo zaupanje. Lead nurtoring je uspešen takrat, ko prejemniku dostavi vsebino, ki jo potrebuje, ko jo potrebuje.
Vaše idealne stranke
Pristajalna stran z relevantno vsebino in HVCO ( High-Value-Content- Offer) ) = LEAD
S pravilnimi sporočili in vsebinami spremenimo LEADE v kupce.

Socialna omrežja

Okrepite svoje digitalno trženje s kakovostnim oglaševanjem na ustreznih platformah socialnih medijev. Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Pinterest in Twitter so najbolj vroči in najhitreje rastoča socialna omrežja.

Podatki = zlato nove dobe

 

Podatki so ključ do uspešne zgodbe. Čeprav so nakupne poti vse bolj kompleksne in povezane je zato potrebno meriti in spremljati vse mikro dogodke, pred nakupom. Kaj so mikro dogodki? Recimo obisk spletne strani, ogled videoposnetka, prijava na e-novice, odziv na HVCO, prenos kataloga ali oddaja povpraševanja. Razumevanje katera zaporedja vodijo v vam najbolj pomembno dejanje je ključna!

SEO

Optimizacija spletnih strani oziroma SEO je proces, ki optimizira spletno stran za iskalnike. Optimizacija poskrbi, da se podjetja pojavljajo vse višje v rezultatih iskalnikov predvsem na Googlu, ki dominira z kar 70% vseh iskanj.

Kaj ponujamo?

Off-site optimizacije za vaše spletne spletne strani, za vas opravljam vse storitve, ki tudi vključuje kreiranje povezav iz ostalih spletnih virov na vašo spletno stran. Viri so lahko objave na socialnih platformah, PR članki, povezave iz blogov, forumov, na vaše pozicije pa najbolje vplivajo povratne povezave iz avtoritativnih spletnih mest . ( Visok domain rate in so prepoznana kot visoko relevantna za vaše področje). Za vsako ključno besedo in vsebino naredim dober načrt in poskrbim za pravilno izvedbo.

Rezervirajte si brezplačen 30-minutni strateški posvet

Kdaj če ne zdaj?