Skip to main content

Kaj je Facebook canvas? Facebook Canvas je lahko zgodba blagovne znamke ali izkušnja podjetja, ki želijo svojo zgodbo predstaviti na vizualno drugačen in inovativen način, v oglas vključite video, slike in ostale vsebine po vaši izbiri in za vaše uporabnike ustvarite interaktivno doživetje vašega izdelka, storitve ali blagovne znamke. Primer Facebook Canvas oglasa:

Glavne prednosti Facebook Canvas oglasov: 1. Lahko so izjemno lepi na pogled Canvas omogoča…ogromno. Glavo, gumbe, tekst, video, sliko, barve napise in da predstavite zgodbo, ki si jo želite. Prebudite pozornost naših potencialnih kupcev ali preprosto povejte konkurenci kako odlični ste. Ustvarite perfektne Canvas oglase, ki vas bodo potegnili v njihovo zgodbo.

2.Povečanje konverzij: Standardni Facebookovi oglasi sprožijo novo okno v brskalniku ob kliku, ki seveda lahko vzamejo nekaj sekund da se naložijo. Canvas se v nasprotju naloži praktično v istem trenutku, kar bo pri večini učinkovalo pozitivno in veliko večja verjetnost je sprožanja impulzivnih nakupov.

3. Višja stopnja vključenosti Z Canvas oglasi in naprednimi vizualnimi rešitvami kot so video, panoramske slike, in slike v karuselih. Lahko kreirate izjemne zgodbe. Po zgodnjih merjenjih je Facebook sporočil, da je 53% ljudi pogledalo vsaj pol oglasa, ki je dolg več kot 70 sekund.

4. Enostavnejša integracija z vašo spletno trgovino Z Canvasom lahko dodate vaše produktne kataloge in tudi gumbke “buy now” CTA k vašim oglasom, ki pošlje nakupovalca direktnov check-out stran

Leave a Reply

RAST VAŠEGA PODJETJA

Zagotavljam jo z vrhunskimi storitvami, najboljšimi platformami, relevantnimi vsebinami in strokovnim teamom.

KONTAKT:

T: +386 40 139 075

E: hello@lorberlabs.com